Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Visita guiada al jaciment arqueològic del poblat ibèric del Cogulló de Sallent

Caminata, Culturales

  • Visita guiada al jaciment arqueològic del poblat ibèric del Cogulló de Sallent
  • Visita guiada al jaciment arqueològic del poblat ibèric del Cogulló de Sallent
  • Visita guiada al jaciment arqueològic del poblat ibèric del Cogulló de Sallent

Ciudad: Sallent

Lugar: Poblat Ibèric del Cogulló

Inicio: domingo 10 marzo 2024, 10:00 h

Ver descripción del evento
Visita guiada per conèixer el jaciment arqueològic del poblat ibèric del Cogulló datat el s.V aC, situat dalt d’un estratègic turó... Leer más

Visita guiada per conèixer el jaciment arqueològic del poblat ibèric del Cogulló datat el s.V aC, situat dalt d’un estratègic turó de 476 metres.

A través de les explicacions del guia podreu interpretar les restes del que va ser un recinte fortificat de 5.000m2 i conèixer la seva història.

Declarat BCIN i inserit en la Ruta dels Ibers, constitueix un dels jaciments ibèrics més importants de la Catalunya Central.

Les excavacions que es porten a terme des dels anys 60’ han permès descobrir una part significativa de l’urbanisme intern i també el seu important sistema defensiu.

A més, des del turó on es troba el jaciment la vista és excepcional amb un ampli domini visual del pla de Bages, Montserrat, la Vall del Llobregat i els Pirineus.

- Places limitades.

- Durada aproximada: 1h

- Accés: Es pot accedir amb vehicle propi fins a la zona de pàrquing habilitada.

- Com arribar: Des de la carretera C-16 pendre la sortida 60 direcció la Botjosa. Un cop al nucli de la Botjosa, seguir els indicadors de la "Ruta dels Ibers" fins arribar a l'area de pàrquing senyalitzada.

*ADVERTÈNCIA: sovint google maps situa el destí a mig camí. Cal seguir endavant fins arribar a la zona d'aparcament senyalitzada.

Més informació a Sallent Turisme